Verkoop & Verhuur

De Heul Vastgoed, actief en alert op kansen in de markt

Professionele begeleiding en een groot netwerk

Indien u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren, dan wilt u dat natuurlijk onder de meest optimale omstandigheden doen. Een sterke aanpak met een goed plan is dus erg belangrijk. Bij De Heul Vastgoed bent u verzekerd van een professionele begeleiding, een goed (zoekers-)netwerk, actuele informatie en een sterke onderhandelingspositie. Wij adviseren grote en kleine bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe bedrijfshuisvesting en weten zodoende welke partijen in de markt op zoek zijn naar een passend gebouw. 

Doordat De Heul Vastgoed continu alert is op de markt en die voortdurend blijft onderzoeken op mogelijkheden, is een bevredigend resultaat te bereiken.
Wij zijn bekend in uw regio en kunnen u, voor de juiste positionering van uw gebouw, door middel van een breed scala aan tools het inzicht verschaffen in de lokale onroerendgoedmarkt.
Wij volgen de markt dagelijks systematisch en verkrijgen hiermee de noodzakelijke informatie die leidt tot het beste resultaat voor u als verhuurder/verkoper.
Uw transactieresultaat is hierbij onze drijfveer. Het gehele traject vanaf het aanbieden van het object aan de markt middels een onderscheidende marketingcampagne tot de onderhandelingen
over de voorwaarden nemen wij, in opdracht van u, voor onze rekening.

Indien een opdrachtgever de voorkeur uitspreekt voor een stille verkoop, dan zullen wij selectief en zeer gericht kopers en huurders uit ons uitgebreide netwerk benaderen.

de heul vastgoed kantoor

Resultaat

De Heul Vastgoed staat garant voor mooie resultaten

Ruim aanbod

Wij hebben een groot netwerk in Alkmaar Heerhugowaard en Schagen

Neem contact op

Snel contact