Aankoop / Aanhuur

Gecommitteerd om u te voorzien van

Perfect Advies

Het kopen of huren van uw nieuwe bedrijfs-, kantoorruimte of winkel is een belangrijke beslissing. Daarom is het prettig dat u kunt vertrouwen op een deskundige bedrijfsmakelaar.

In het werkgebied van ons kantoor en daarbuiten adviseren wij een breed scala aan opdrachtgevers bij de aankoop & aanhuur van zakelijk vastgoed. Hierbij is te denken aan eindgebruikers, vastgoedfondsen, banken en institutionele beleggers.
Met name bij de groep eindgebruikers is het onze missie complexe trajecten zodanig inzichtelijk te maken zodat u als opdrachtgever over de nodige kennis beschikt om een gefundeerde beslissing te kunnen nemen. Daarnaast staan wij opdrachtgevers bij in bedrijfsverplaatsingen en het optimaliseren van de vrijkomende locaties. Uw belangen worden door ons zakelijk, creatief en commercieel behartigd, met als doel een uitstekend resultaat voor uw onderneming.

Welke locatie is voor uw bedrijf het meest geschikt, welke panden zijn er beschikbaar en welke komen beschikbaar. Dit zijn slechts enkele vragen waarmee u als ondernemer te maken krijgt in uw zoektocht naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf. Ons kantoor assisteert opdrachtgevers in de volgende aspecten: definiëren van ruimtebehoeften, inventariseren van geschikte alternatieven, aanbevelen van optimale huisvestingsoplossingen en het onderhandelen van aanhuur/aankoop met derden.

Tijdens het proces adviseren wij u in alle van belang zijnde aspecten. Deze worden vervolgens toegespitst op uw specifieke situatie met als resultaat een passende huisvesting voor uw organisatie. Tenslotte voeren wij namens u de onderhandelingen en bewaken uw belangen in de contractsfase.

Het inschakelen van een aankoop of aanhuurmakelaar van De Heul Vastgoed voor uw bedrijfsruimte is een investering die zichzelf gemakkelijk terugverdient!

aankoop en aanhuur

Uitstekende resultaten

Uw belangen worden door ons zakelijk, creatief en commercieel behartigd

Ruim aanbod

Wij hebben een groot netwerk in Alkmaar Heerhugowaard en Schagen

Neem contact op

Snel contact