terug naar aanbod

Hoornseweg ong | Middenmeer

Oppervlakte136 m2
Te koop vanaf136 m²
Koopsom€ 179.950,- v.o.n.

Te Koop: Nieuwbouw Bedrijfsunits aan de Hoornseweg te Middenmeer.
Gelegen op een zichtlocatie worden in de directe nabijheid van de afrit van de A7 een tiental hoogwaardige nieuwbouw bedrijfsunits gerealiseerd.

A1:
Oppervlakte: ca. 136,4 m2 BVO
Prijs: € 179.950,- v.o.n. exclusief BTW.

De units worden zonder tussenvloer opgeleverd waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ca. 6 meter vrije hoogte en waarbij u zelf de vrijheid heeft eventueel nog een tussenvloer te plaatsen. Voorbereidingen hiertoe zijn reeds uitgevoerd. Het project biedt plaats aan 10 bedrijfsunits variërend van ca. 86 m² tot ca. 136 m² BVO.

Ligging
Het bedrijventerrein aan de Hoornseweg in Middenmeer heeft een gunstige ligging naast de snelwegafrit naar de Rijksweg A7 richting Amsterdam, Hoorn en Leeuwarden. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor zowel klanten als medewerkers, wat de groei van uw bedrijf ten goede zal komen. Het terrein is strategisch gelegen en biedt toegang tot belangrijke regio’s. Via de provinciale wegen N242 & N240 zijn o.a. Winkel, Medemblik, Schagen, en omliggende dorpen snel bereikbaar.

OPPERVLAKTEN:
De bedrijfsunits hebben een oppervlakte van ca. ca. 86 m² tot ca. 136 m² BVO | koopsom vanaf € 119.980 v.o.n. exclusief BTW. Voor de volledige prijslijst kunt u de te downloaden brochure raadplegen.

Voordelen bedrijfsunits:
- Opgeleverd v.v. voorbereiding voor entresolsvloer;
- Vrije hoogte van ca. 6 meter;
- Géén 10,4% overdrachtsbelasting (vrij op naam);
- Vereniging van Eigenaren;
- Energiezuinig door hoge isolatiewaarde en gasloos;
- Alle units zijn gesitueerd op eigen grond;
- Hoogwaardige afwerking;
- Alle units eigen nutsvoorzieningen;
- Mogelijkheid tot plaatsen van reclameaanduiding op de gevel;
- 13 gemeenschappelijke parkeerplaatsen;

OPLEVERINGSNIVEAU
Elk van de 10 bedrijfsruimtes is opgetrokken uit het robuuste kalkzandsteen met verticaal gemonteerde sandwichpanelen als buitengevel v.v. kunststof kozijnen en overheaddeur (3,5 m x 3,2 m), een kwalitatieve duurzaamheid die uw bedrijf verdient. Kies uit flexibele afmetingen van 86 m² tot 137 m², allemaal met een vrije hoogte van 6 meter. De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd v.v. voorbereiding voor het plaatsen van een entresolvloer. Voor de verdere uitgangspunten verwijzen wij naar de technische omschrijving.

MEERWERK
Het opnemen van meerwerk is in nader overleg met de aannemer mogelijk. In de brochure treft u een opgave van de meerwerkopties.

BESTEMMING:
Het project valt binnen het bestemmingsplan “Middenmeer 2009” met de bestemming 'Gemengd'. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- bedrijven tot en met categorie 3.1, niet zijnde risicovolle inrichtingen, uit de bij deze bestemmingsplanregels behorende bijlage A “Staat van Bedrijfsactiviteiten”;
- kantoren;
- dienstverlening;
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u contact op te nemen met de Gemeente Hollands Kroon of het Omgevingsloket te raadplegen.

PLANNING
Verwachte start bouw zal zijn Q4 2024. De oplevering vindt plaats na een bouwtijd van maximaal 150 werkbare werkdagen na gereedkomen vanaf start bouw.
Tijdens de verkoop zal de aanvraag van de bouwvergunning volledig voorbereid worden.

COURTAGE
De Heul Vastgoed treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u De Heul Vastgoed derhalve geen courtage verschuldigd.

VOORBEHOUD
Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie en eventueel hierbij gevoegde(n) bijlage(n). Elke eventuele verkoper dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door huidige eigenaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen
Prijs
€ 179.950,- v.o.n.
Type aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar
Soort Object
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Niet van toepassing
Oppervlakten en inhoud
Totale oppervlakte
136 m2
Perceeloppervlakte
2.021 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte
136 m2
Parkeergelegenheid
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overig
In units vanaf
136 m²
Lees meer

Contactgegevens

De Heul Vastgoed B.V.